DE PRAKTIJK VOEDGOED

VoedGoed is voor iedereen die zich beter wil voelen met goede voeding. Voor mensen die beter in balans willen komen op het gebied van gezonde voeding en levensstijl. Maar zeker voor mensen met (chronische) gezondheidsklachten, met een burn-out of stressklachten, hormonale of overgangsklachten of klachten die zij zelf niet kunnen herleiden.

“het vinden van de oorzaak van de klachten”

VoedGoed zoekt samen met jou naar de oorzaak van je gezondheidsklachten. De oorzaak pakken we aan in een persoonlijk behandelplan met als basis geneeskrachtige voeding en supplementen. VoedGoed helpt je bij je zoektocht naar de juiste balans.

GEZONDHEIDSKLACHTEN
In mijn praktijk zie ik mensen met zeer uiteenlopende gezondheidsklachten. Klachten die je kwaliteit van leven in meer of mindere mate beïnvloeden. Niet het bestrijden van symptomen, maar het vinden van de oorzaak van de klachten vormt de start van de behandeling. VoedGoed gaat daarbij uit van de orthomoleculaire geneeskunde. De basis daarvan is dat via het herstellen van de balans aan essentiële stoffen in het lichaam de gezondheid kan verbeteren.

Bij mensen met gezondheids- of energieklachten is deze balans vaak verstoord, ofwel zijn er bepaalde tekorten. Die essentiële stoffen zijn o.a. vitaminen, mineralen, animozuren en essentiële vetzuren. Voeding en voedingssupplementen zijn belangrijk bij het herstel van deze balans.

TYPE KLACHTEN
Als je gezondheidsklachten hebt, is je lichaam vaak lichamelijk en emotioneel uit balans geraakt. Lichamelijke gezondheidsklachten kunnen ook leiden tot psychische klachten of tot gewichtstoename. Bij VoedGoed kun je met deze klachten terecht. Ik behandel mensen die last hebben van energieverlies: een burn-out, stressklachten, neerslachtigheid en een depressie. Daarnaast behandel ik mensen met chronische gezondheidsklachten als diabetes, multiple sclerose maar ook mensen met slaapproblemen, darmproblematiek, hormonale of overgangsklachten. Regelmatig zie ik mensen die ‘vage’ klachten hebben en deze niet naar de oorzaak kunnen herleiden.

Neem CONTACT met mij op en ik zoek met je mee naar de oorzaak van het probleem.